Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

ΠΗΓΗ

Με εκδηλώσεις, εξορμήσεις και περιοδείες συνεχίζεται η πολύμορφη πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ, με σύνθημα: «Δεν υπάρχει "δίκαιη" ανάπτυξη σ' ένα άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία για την εξουσία».
Σήμερα Παρασκευή:
-- Στις 10 π.μ., ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τα γραφεία του «Ακτορα» στην Αθήνα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.
-- Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο «Σαβοϊδάκη» και στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.
-- Αύριο Σάββατο, στις 11.30 π.μ., η ΤΕ Τρικάλων καλεί στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», σε σύσκεψη - συζήτηση για την κατάσταση στην κτηνοτροφία και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής και μέλος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα προηγηθεί, στις 11 π.μ., συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Την Κυριακή 12 Νοέμβρη, στις 12 μ., σε εκδήλωση της ΚΟΒ Νεάπολης Κοζάνης, στην ταβέρνα «Ο Μήτρος» θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αιγιαλείας του ΚΚΕ καλεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου σε εκδήλωση με θέμα: «Δεν υπάρχει "δίκαιη" ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα. Οι εξελίξεις στην οικονομία και την πολιτική και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Την Τρίτη 14 Νοέμβρη, στις 6.30 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία της Επισκευαστικής Ζώνης Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.
-- Τη Δευτέρα 20 Νοέμβρη, στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση της ΚΟΒ Μικροκάστρου - Καλονερίου Δ. Μακεδονίας, στην ταβέρνα «Γεωργαλάς», θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς.
Αλλες δραστηριότητες
Σήμερα Παρασκευή, οι Οργανώσεις Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, πραγματοποιούν συνεστίαση - λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ., στο δημαρχείο Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2).
Η ΚΟΒ Θέρμης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο Τριαδίου, πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Τα προβλήματα της Παιδείας στη χώρα και την περιοχή μας. Η θέση του ΚΚΕ για την Παιδεία των λαϊκών αναγκών. Η προσφορά του σοσιαλισμού στην Παιδεία». Θα μιλήσει ο Φάνης Καρκατζούνης, εκπαιδευτικός, στέλεχος του ΚΚΕ.
Την Κυριακή 12 Νοέμβρη:
-- Στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση τιμής και μνήμης στον αιματοβαμμένο λόφο του Μεζούρλου, τόπο εκτέλεσης εκατοντάδων κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών την περίοδο 1946 - 1949.
-- Στις 12.30 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου καλεί σε λαϊκό γλέντι, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου & Αναπαύσεως).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου