Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

44 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Την Παρασκευή η πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία
Την Παρασκευή 17 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί η αντιιμπεριαλιστική πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία, για τα 44 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Με την πορεία θα κορυφωθεί ο τριήμερος αγωνιστικός γιορτασμός, που ξεκινάει την Τετάρτη.
Οι προσυγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕκαι των αντίστοιχων Οργανώσεων της ΚΝΕ για την πορεία του Πολυτεχνείου έχουν οριστεί για τις 5 μ.μ. στα εξής σημεία:
  • Σταδίου και Γεωργίου Σταύρου: Οι Οργανώσεις Βιομηχανίας, Κατασκευών, Τηλεπικοινωνιών, Μεταφορών, Επισιτισμού - Τουρισμού, Εμπορίου, Υγείας, ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης, Χρηματοπιστωτικού, Δικηγόρων, ΜΜΕ, Καλλιτεχνών, ΕΒΕ και Εκπαιδευτικών.
  • Σταδίου και Σανταρόζα: Οι Οργανώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ.
  • Χαυτεία: Οι Οργανώσεις Α' Αθήνας, Δυτικού Τομέα, Βόρειου Τομέα, Θριασίου, Μεσογείων - Λαυρεωτικής, Ανατολικού Τομέα, Νότιου Τομέα και Πειραιά.
Στο φόντο των επικίνδυνων εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή μας, της βαθύτερης εμπλοκής της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και αντιθέσεις, μετά και την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ, η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου αναδεικνύει την ανάγκη να δυναμώσει η πάλη του λαού ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της χώρας, ενάντια στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που γεννάει φτώχεια, εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου