Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της ΚΕ του ΚΚΕ

Κεντρικές πολιτικές εκδηλώσεις
Στιγμιότυπο από τις πρόβες ενόψει της εκδήλωσης
Στιγμιότυπο από τις πρόβες ενόψει της εκδήλωσης
Παράλληλα, προετοιμάζονται οι εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα:
  • Οι δραστηριότητες της ΚΟ Κ. Μακεδονίας για τα 100χρονα της Οκτωβριανής Επανάστασης θα κορυφωθούν με την πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση το Σάββατο 18 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο «Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο».
  • Σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Αλιβερίου καλεί σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Το Σάββατο 11 Νοέμβρη:
-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Χανίων καλεί στην κεντρική πολιτική της εκδήλωση, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο», από τη θεατρική ομάδα Ηρακλείου της ΚΝΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης, από τις 6 μ.μ. θα υπάρχει έκθεση - αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση και θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».
-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής καλεί σε εκδήλωση στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42-46, Βικτώρια). Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει προβολή βίντεο για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση.
-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Wyndham Grand» (πλατεία Καραϊσκάκη - Μεταξουργείο), η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας Αττικήςκαλεί σε εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Ο δρόμος χαράχτηκε. Ο σοσιαλισμός η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου