Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περιοδεία του ΚΚΕ στη Ροτόντα για την 

εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά
Σε περιοδεία στις γειτονιές γύρω από τη Ροτόντα με επικεφαλής τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Σάκη Βαρδαλή προχώρησε τη Δευτέρα 26 Ιούνη η ΚΟΒ Ροτόντας του Κόμματος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
Καιρό τώρα και σε καθημερινή βάση οι κάτοικοι της περιοχής γίνονται μάρτυρες μιας κατάστασης που έχει ξεφύγει. Χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, «μοίρασμα αγορών» με μαχαίρια και πιστόλια, λαθρεμπόριο και πολλά άλλα. Γεγονότα που συχνά βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων, ενώ σχεδόν καθημερινές είναι οι αναφορές στα τοπικά site. Όλα αυτά δικαιολογημένα προκαλούν αγανάκτηση στους κατοίκους που φοβούνται να κυκλοφορήσουν στη γειτονιά τους, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν σε αδιέξοδο τους αυτοαπασχολούμενους, τα μικρομάγαζα.
Στην ανακοίνωση που διακίνησε η ΚΟΒ κάνει μια προσπάθεια να απαντήσει ερωτήματα που απασχολούν τους κατοίκους φωτίζοντας όμως πλευρές κάτω από την επιφάνεια του προβλήματος, όπως ποιος φταίει για την εγκληματικότητα, πού θα οδηγήσει η νομιμοποίηση των ναρκωτικών, αν είναι λύση η παραπάνω αστυνόμευση και τελικά πού βρίσκεται η λύση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου