Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Διεργασίες και στα ακροδεξιά

Αποτέλεσμα εικόνας για διεργασιες στην ακροδεξια
Η Φωτογραφία προστέθηκε από διαχειριστή..
Στο πλαίσιο αναζήτησης «εναλλακτικών» για τη σταθερή προώθηση της πολιτικής του κεφαλαίου και μελλοντικών κυβερνητικών σχημάτων που θα υπηρετούν τους στόχους αυτούς, διεργασίες παρατηρούνται (και) στα ακροδεξιά του αστικού πολιτικού σκηνικού.
Κατά πληροφορίες, ο αδελφός του Ν. Μιχαλολιάκου, Τ. Μιχαλόλιας, εντείνει συναντήσεις με στρατιωτικούς, ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες ακόμα και πρ. βουλευτές της ΝΔ, στην προσπάθεια διαμόρφωσης μιας «πιο σοβαρής» Χρυσής Αυγής, ξεπλυμένης τάχα από το παρελθόν της, με μια «πιο σοβαρή» κοινοβουλευτική ομάδα, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κυβερνητική τσόντα.
Ταυτόχρονα, κυκλοφορούν σενάρια για συνεργασία Μιχαλολιάκου με τον Γ. Καρατζαφέρη του ΛΑ.Ο.Σ., τα οποία, ωστόσο, απορρίπτουν στη ΧΑ. Θυμίζουμε ότι ο κυβερνητικός συνεταίρος των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ΛΑ.Ο.Σ., στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 διατυμπάνιζε ότι είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του 4 πρωτοπαλίκαρα της ΧΑ, ένας από αυτούς ο Ηλ. Παναγιώταρος.
Ο δε Τ. Μπαλτάκος, διατελέσας γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και συνομιλητής τότε στελεχών της ΧΑ, αφού κατόπιν έσπευσε να στήσει με τον Καρατζαφέρη ένα νέο σχήμα, την «Εθνική Ενότητα», φέρεται να εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρώτη ομιλία του Φ. Κρανιδιώτη, διαγραμμένου από τη ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη, ιδρυτή και προέδρου πλέον του κόμματος «Νέα Δεξιά».
Να καταγραφεί, τέλος, ότι σε έντυπα αυτού του φυράματος γράφονται διάφορα, τελευταία, περί της «πολυδιάσπασής» του, ότι έτσι παρατηρείται «σπατάλη» δυνάμεων και ότι παραμερίζοντας «επουσιώδεις διαφορές» και «προσωπικές φιλοδοξίες» ο «εθνικιστικός χώρος θα μπορούσε να εκφραστεί ενιαία διεκδικώντας υψηλότερα ποσοστά απ' ό,τι τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου